Meesterlijke specialisaties

Schildersbedrijf Chris Alblas is gespecialiseerd in:

– restauratiewerk van oude en monumentale panden;
– wandafwerking met behang en glasweefsel;
– al uw sauswerk;
– houtrotreparaties.

Houtrotreparatie

Houtrot is een veelvoorkomend probleem, vooral bij oude of slecht onderhouden gebouwen. Schimmel, weersinvloeden en een te hoge luchtvochtigheid kunnen het hout aantasten wanneer de beschermende verflaag versleten is. Schildersbedrijf Chris Alblas pakt dit probleem professioneel voor u aan door slechte delen te vervangen en de overige delen te behandelen met speciaal daarvoor ontwikkelde beschermingsmiddelen. Vervolgens wordt het geheel uiteraard keurig geschilderd opgeleverd.

Wandafwerking

Schildersbedrijf Chris Alblas staat garant voor een hoogwaardige afwerking van uw binnenwanden. Daarbij kunt u kiezen uit een breed spectrum van decoratieve wandafwerkingsproducten. Veel klanten kiezen voor glasweefsel vanwege de mooie structuur en de hoge kwaliteit. Glasweefselbehang is zeer sterk en tot wel 3 mm scheuroverbruggend. Voor bijvoorbeeld nieuwbouwwoningen is glasweefselbehang dan ook een ideaal product, doordat haarscheurtjes onzichtbaar blijven.

Sauswerk

Voor iedere ondergrond zijn specifieke muurverfsoorten ontwikkeld. Zowel voor sauswerk binnenshuis als buitenshuis kan Chris Alblas u adviseren over de meest geschikte verfsoort voor uw pand en uw ondergrond. Ook voor de juiste kleurkeuze kunt u rekenen op deskundig advies voor een aangename leef- of werkomgeving. Uiteraard werken wij uitsluitend met kwaliteitsproducten van gerenommeerde verffabrikanten.

‘Wij schuren altijd!’