Deskundig advies van een ervaren specialist

Chris Alblas staat u graag terzijde met deskundig advies voor al uw schilderwerk, wandafwerking, houtbehandelingsvragen en onderhoudswerkzaamheden. Ook op het gebied van decoratieve kleurschema’s helpen we u precies uw doelstelling te bereiken. En wanneer we daar vanuit onze expertise aanleiding toe zien, leveren we in uw belang ook ongevraagd advies.

Wat kan ik doen om houtrot te voorkomen?’

Een goede bescherming van uw houtwerk, zoals raam- en deurkozijnen, houten gevelpanelen en deuren, vereist regelmatig onderhoud. In overleg met u stellen we een onderhoudsplan op voor gegarandeerd goede bescherming van uw houtwerk.

‘Waarom is schuren zo belangrijk?’

Niet alle schilders schuren de te behandelen oppervlakken. Wij weten vanuit onze ervaring dat schuren belangrijk is voor optimale bescherming van het houtwerk en een goede dekking van de verflaag. Bovendien zorgt het voor een perfect gladde afwerking.

Hoe kies ik de beste kleurstelling voor mijn binnenwanden?’

Kleuren zijn van invloed op onze stemming en op hoe prettig we de leef- of werkomgeving ervaren. Samen met u brengen wij in kaart welke sfeer u beoogt, en passen daar het kleurschema perfect op aan.

Gratis advies

Chris Alblas beantwoordt graag al uw vragen op het gebied van schilder- en onderhoudswerkzaamheden. Wij komen graag ter plekke bij u langs om te beoordelen wat voor uw vraag de meest ideale oplossing is. Bel of mail vrijblijvend naar Schildersbedrijf Chris Alblas, telefoon: 010-471 37 75 of 06-54 27 68 66, e-mail: chris@www.schildersbedrijfchrisalblas.nl

Bel Chris Alblas voor het beste advies!